1st time 2 !

In data de 8-9 septembrie WDSF impreuna cu Federatia Chineza de Dans Sportiv au scris istorie ,organizand pentru prima data in istoria federatiei internationale Cupele Mondiale de Adulti sectiunea Standard si Latino,in acelasi weekend in cadrul aceluiasi eveniment .

The Ninth World Dancesport Festival a fost organizat in Chengdu sub egida WDSF strangand la start un numar de 27 de tari la Standard si 23 la Latino .

In prezenta  unui public numeros, a sportivilor si arbitrilor WDSF  deschiderea oficiala a fost una de cel mai inalt nivel, demna de cele mai importante evenimente sportive la nivel mondial,parca sugerand cat de aproape este acest minunat sport sa faca pasul decisiv in cadrul Jocurilor Olimpice .

La ambele sectiuni medaliile de aur au revenit ambasadorilor BD Dance .La  sectiunea Standard s-a impus perechea reprezentand  Estonia, Madis Abel si Aleksandra Galkina .Perechea face parte din generatia tanara care „ataca” in mod constant finala Grand Slam-urilor si Campionatelor Mondiale .  Modelele de pantofi alese de ei pentru a le da stabilitatea si confortul necesar pentru o astfel de competitie sunt modelul 138 si modelul  309 canvas .

 

La sectiunea Latino perechea daneza Umberto Gaudino si Louise Heise au obtinut medalia de aur ,reprezentand  un pas important in cariera lor. In ultimul an perechea daneza s-a clasat la majoritatea evenimentelor importante de Grand Slam in afara finalei . Doar Grand Slam Helsinki  le-a adus locul 6 in finala in luna martie. Se spune ca toti  campionii mondiali si-au facut debutul la Cupele Mondiale . Time will show us ! 🙂

Louise a ales pentru aceasta competitie modelul 217 din piele culoarea tan , iar alegerea lui  Umberto a fost  modelul 401-1  din piele intoarsa.

Suntem mandri ca sportivii care au ales BD Dance reusesc sa isi atinga obiectivele, iar brandul BD Dance este constient de rolul important pe care il au pantofii in viata sportiva a unui dansator .  Implementam intotdeauna cele mai noi solutii si materiale pentru a avea grija de confortul,stabilitatea si in acelasi timp flexibilitatea pantofilor BD Dance .

BD Dance – Choice of Champions

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *